Kundeservice
100% ÆGTE URE
ALTID GRATIS FRAGT
90 DAGES RETURRET

Info om vandtæthed

Her på siden finder du lidt vigtig info omkring vandtæthed på ure, som vi altid anbefaler vores kunder at læse.


I urenes verden har man valgt at definere en vandtæthed ud fra ATM, så derfor vil du se betegnelser som 3 ATM, 5 ATM, 10 ATM osv. i produktbeskrivelserne som du finder ved hvert produkt. Du vil derfor ved grafikken nedenfor kunne se hvad uret vil kunne holde til.


Der er desværre mange som tror at ure som er vandtæt til 5 ATM således kan holde ned til 50 meter, men det er en stor misforståelse, så derfor bør du altid følge vores anvisninger nedenfor. Et dykkerur skal således være vandtæt til minimum 20 ATM for at kunne anvendes til dykning. På ure med 20 ATM er luften mellem glas og urskive ligeledes suget ud, således du undgår at der opstår dug på glasset.


Det er ydermere vigtigt for os at understrege at selvom et ur kan anvendes til svømning eller brusebad, så fraråder vi generelt alt kontakt med vand, da vandet du bader i kan indeholde kalk, snavs eller klor som kan sættes sætte på glasset, rem og andet steds på uret, hvilket i sagens natur vil kunne betyde at uret mister sin fine glans.


Har du spørgsmål til noget omkring vandtætheden så kontakt endelig vores kundeservice for yderligere.